Logo

Figenchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift kan bruges på umodne figner, som høstes fra de figentræer, der vokser her i landet.

 

1 kg grønne figner

4 skalotteløg

200 g rosiner

1 spsk friskreven ingefær

1 spsk salt

125 g mørk farin

4 dl eddike

 

Farin og eddike bringes i kog i en gryde sammen med salt, ingefær og rosiner.

Løg og figner findeles i foodprocessor og kommes dernæst i gryden.

Chutneyen småkoger, til den har fået en marmelade­agtig konsistens, og chutneyen er færdig.

I stedet for eddike kan saften fra 4 citro­ner bruges.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ramsløg som tilbehørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aioli til grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinade til kødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os