Logo

Flødestuvede kartofler - opbagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700-1000 gram kartoffelskiver (evt fra frostpose).
100 gram margarine
3-4 fed hvidløg eller mere efter smag
4 spsk hvedemel
½ liter fløde
¾ l mælk
salt og peber
evt revet muskat
 
Smelt margarinen og lad det pressede hvidløg simre lidt deri.
Tilsæt hvedemel lidt af gangen.
Hæld herefter fløden i og dernæst mælken lidt af gangen, indtil der
opnåes den konsistens man vil ha saucen i (må gerne være halvtyk).
Smag til med salt og peber.
Kom kartoffelskiverne i et ovnfast fad og hæld saucen over.
Bages i ovnen i ca 35 min ved 180ºC.
Påregn 10 min mere hvis der bruges rå kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her