Logo

Flødestuvet champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg champignon
25 g smør-margarine
2 tsk Maizena eller hvedemel
2 ½ dl fløde
salt
hvid peber
½-1 tsk citronsaft

Skær rodenden af champignonerne.
Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand.
Skær dem i skiver på langs ad stokken.
Smelt fedtstoffet i en gryde og kom svampene i.
Svits dem et par min.
Drys Maizena over under konstant omrøring.
Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min.
Smag den til med krydderier med citronsaft.
Servér den som forret på ristet brød eller som tilbehør til fisk og kød.

Tilbehør: Flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her