Logo

Flødestuvet hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille hvidkål
100 g margarine
1 dl vand
½ l. piskefløde
1-2 tsk salt
¼ tsk sukker
¼ tsk muskatblomme
 
Den rensede kål deles i fire dele. Stokken fjernes. Kålen snittes fint på
brødmaskinen eller rives på råkostjernet.
Kålen svitses ca. 5 min. under omrøring i smeltet smør eller margarine.
Vandet tilsættes og kålen dampes mør under låg ca. 1 time.
Piskefløden spædes i med mellemrum efterhånden, som den opsuges.
Kålen skal være blød, lyserød og cremeagtig, når den er færdigkogt.
Den smages til, og serveres fx. til saltet eller røget medister.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her