Logo

Flødestuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skyllet spinat, nippet for stilke eller 1 pk. helbladet dybfrossen spinat
30 g smør
salt
hvid peber
evt. 1 knsp. reven muskatnød
½-1 dl piskefløde

Damp spinaten med det vand, der hænger ved.
Tag den op, knug den fri for vand eller optø den så meget, at vandet kan knuges af.
Hak spinaten groft med en kniv.
Smelt smør i en gryde.
Tilsæt spinat, krydderier og fløde.
Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min

Tips: Havesyre kan flødestuves som spinat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her