
 
brød
½ l lunkent vand 
1 tsk salt 
olivenolie 
hvedemel 
30 g gær 
1 spsk krydrerier fx timian, oregano, basilikum - hvis de er friske skal der bruges mere 
Tænd ovnen på 250ºC. 
Hæld lunkent vand, 3 spsk olivenolie, krydderier og salt i en skål og smuldr gæren i vandet. 
Rør i skålen med et piskeris til gæren er rørt helt ud. 
Rør så langsomt hvedemel i og ælt til sidst ind til dejen er let og smidig. (der er med vilje ikke angivet, hvor meget hvedemel, der skal i, for det afhænger af melets kvalitet og alder - det er meget bedre at mærke sig frem). 
Smør en bageplade med olivenolie og form brødet som en 2-2 ½ cm tyk pandekage. 
Lav huller i brødet med en gaffel eller med knoerne. (Hvis du har tid, så lad brødet hæve 20-30 min). 
Pensl brødet med olivenolie og bag det i ovnen i ca. 20 minutter til det er færdigt.