Logo

Franskbrød, vitaminrigt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flormel
1 tsk salt
1 tsk melis
3 dl sødmælk
75 g gær

Melet sigtes med salt og sukker.
Mælken opvarmes til ca 30ºC, og gæren udrøres i lidt af denne.
Alt sammenæltes, stilles på et lunt sted og hæves til det dobbelte.
Når dejen er hævet til det dobbelte, formes den til et brød, der lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.
Pensles og bages lysebrunt ved 200ºC.
Kan stilles i ovn der først tændes, når brødet indsættes, så behøver dejen ikke at hæve forinden.
Ovnens varme må ikke være for stærk, da bagetiden ved denne metode forlænges med ca. 15 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KnødelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ylettedressing med chile og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lergrydebrød med vindruerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!