Logo

Fyldte løg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store løg
3 spsk champignon
2 spsk rasp eller brødkrumme
2 spsk hakket persille
6 sorte oliven
olie og citronsaft
 
Løgene pilles og koger i ca. 5 min.
De tages op og udhules fra toppen med en ske.
Champignonerne renses, skives og svitses i olie.
Lidt af løgindmaden tilsættes.
Rasp, persille og skivede oliven kommes i, og fyldet kommes i løgene, der
stilles i et smurt ovnfast fad og dryppes med lidt olie og citron.
Bages i ovn i ca. ½ time ved 180ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her