Logo

Fyldte tomater 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 små tomater
4 hårdkogte æg
¾-1 dl mayonnaise
½ tsk knust hvidløg
1 spsk hakket bredbladdet persille
salt, peber

Skær blomsten ud af tomaterne. Rids et stort kryds i tomaternes anden ende. Smid dem 2 og 2 i kogende vand i ca. 20 sek. Tag dem op og kom dem i koldt vand, så de ikke bliver bløde. Pil dem. Skær toppen af og gem den. Udhul tomaterne.
Bland hvidløg med mayonnaise og mos æggene heri. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Fyld i tomaterne, sæt toppene på igen, pensl lidt med olivenolie og kværn lidt peber over dem. Serveres kolde.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her