
Smager af en masse - men er færdig på mindre end en halv time 
 
40 g pinjekerner
100 g blade af ramsløg
50 g parmesan
6 spsk (oliven)olie
salt og peber
400 g gnocchi fra køledisken
A. 10 g pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og køles af. 
Blade af ramsløg skylles, duppes tørre og hakkes fint. 
20 g pinjekerner hakkes groft, 30 g parmesan rives fint. 
Det hele pureres med stavblenderen sammen med 6 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Smag eventuelt til igen. 
B. Gnocchi koges i rigeligt letsaltet vand efter anvisningen på pakken. 
Vandet hældes fra, men 5-6 spsk kogevand gemmes. 
De varme gnocchi vendes med det samme i pestoen, der eventuelt forinden røres lidt mere cremet med lidt kogevand. 
Pynt ved serveringen med 20 g høvlet parmesan, 10 g pinjekerner og eventuelt et par ramsløgsstrimler. 
Pr. portion, 19 g protein, 48 g fedt, 74 g kulh. = 802 kcal (3374 kj) 
--