Logo

Gourmet sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kop paranødder
1 avocado
2 spsk Nama Shoyu (soya sauce)
2 spsk økologisk rødvin (kan udelades)
1 fed hvidløg
2 spsk rødløg
1-2 tsk havsalt
1 kop vand
1 drys friskkværnet sort peber

Blend det hele.
Passer til "kartoffelmos", majroe pasta eller til et grønsagsmedley.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BigaradesauceBigarade sauce er en klassik fransk sauce fra Provence. Retten bruges oftest til and men...
• Ostemarinerede kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brøndkarse- og valnøddedressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere og saftige riddereRidderne her er slet ikke så "arme". Prøv den traditionelle ret med tysk "Stollen" i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os