Logo

Grøn salat med flødedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn salat med flødedressing

 

Flødedressingen, som mange kalder for mormordressing, er også god til fintsnittet spidskål eller friskkogte nye kartofler. Tilsæt evt. fintsnittet purløg og en smule dijonsennep.

Arbejdstid: 15 min. 2-3 personer

 

#

1 hovedsalat

1 dl piskefløde

1 knsp sukker

2 spsk citronsaft

½ tsk lys eddike

salt og peber

*

 

1. Del salathovedet i blade og skyl dem grundigt i en skål koldt vand.

Slyng dem tørre og del store blade i lidt mindre stykker.

 

2. Rør piskefløde med sukker, citronsaft og evt. et par dråber lys eddike.

Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten umiddelbart før servering.

 

Tips: Udvid evt. salaten med friskbælgede grønne ærter og/eller fintsnittede radiser.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 10.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her