Logo

Grønkålssalat fra Kraftværket

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor portion (300-500g) grønkål
½ agurk hakket
½ rød peber hakket
2 spsk oliven olie
2 spsk rå æblecider eddike
2 spsk Nama Shoyu (soyasauce)
1-2 fed hvidløg
1 spsk frisk basilikum eller1 tsk tørret basilikum
1 spsk frisk oregano eller 1 tsk tørret oregano

Rens grønkålen og skær de grove stilke fra.
Riv den i små stykker.
Kom alle ingredienser undtagen agurk og rød peber ned i en beholder med tætsluttende låg.
Læg låg på og ryst. Lad salaten marinere ved stue temperatur i 3 timer, og ryst den hver time.
Tilsæt agurk og rød peber og lad den stå endnu 30 minutter.
1-4 portioner, afhængigt af om det er en hoved ret eller det er tilbehør.
Man føler sig fuld af energi efter at have spist denne salat!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her