Logo

Grønne bønner i kokos og curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dejlig grønsagsret, som kan spises både varm og kold, alene eller som tilbehør til kød og fisk. Der er masser at tygge på, og du kan justere det stærke ...

Dette er en rigtig dejlig grønsagsret, som kan spises både varm og kold, alene eller som tilbehør til kød og fisk. Der er masser at tygge på, og du kan justere det stærke med den færdige currypasta

 

1 tsk. majsstivelse
3,5 dl kokosmælk (ikke light)
1-2 tsk grøn currypasta (købes i almindelige supermarkeder)
250 g friske grønne bønner (eller fine frosne)
1 bdt forårsløg, skåret i skrå stykker
2 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
1 lille dåse vandkastanjer
2 spsk olie
salt og peber
PYNT:
drys af kinesisk purløg, snittet forårsløg eller thaibasilikum

 

Pisk kokosmælken med majsstivelse og 1 tsk. af currypastaen.

Skær bønnerne i 5 cm lange stykker, og blanchér dem i kogende vand i 3-5 minutter. De skal være sprøde.

Køl dem af i koldt vand, og lad dem dryppe af.

De kan evt. flækkes (frosne skal bare tøs op).

Snit løgene, og hak hvidløgene.

Skær vandkastanjerne i skiver.

Varm en wok godt op med olien.

Svits bønner og hvidløg i 1-2 minutter.

Skub dem op langs siderne, og kom kokosblandingen i.

Pisk, til den tykner let.

Vend bønner og hvidløg i, og kom forårsløg og vandkastanjer i.

Varm det hele igennem, og smag til med mere currypasta, salt og peber.

Drys med masser af snittet purløg, basilikum eller ekstra forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her