Logo

Grønne bønner med ansjoser 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fine, grønne bønner
10 ansjosfileter/saltede sardeller
olivenolie
25 g kapers (saltede. skyllede)
1 citron
100 g Nicoise-oliven
en håndfuld basilikumblade

Kog bønnerne i saltet vand, til de er møre.
Hæld vandet fra og damp bønnerne.
Vend dem i et par spiseskefulde olivenolie.
Hak ansjoser og kapers, bland dem med saften af en citron og et par spiseskefulde olivenolie.
Skær oliven fri af stenene og hak dem groft, drys dem over bønnerne sammen med de hakkede basilikumblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her