Logo

Grønne tomater stegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hvedemel
50 g majsmel
1 tsk havsalt
½ tsk stødt hvid peber
2 tørret basilikum
1 æg
1 ½ dl mælk
4-5 mellemstore grønne (umodne) tomater
olie til stegning

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav en fordybning i midten.
Pisk æg og mælk sammen i en anden skål og hæld det ned i fordybningen. Rør dejen sammen.
Skær tomater i tykke skiver (½-1 cm).
Varm en pande op med ca. ½ cm olie.
Dyp tomatskiverne i dejen og steg dem i olien ca. 1 minut på hver side.
Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir før de serveres.
Server som hovedret med nye kartofler som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her