Logo

Grønsager, blancherede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 blomkålshoveder
4 porrer 400 g
500 g broccoli
(gulerødder, carotter, mini majs, bønner, perleløg, mm)
2 spsk olivenolie
1 spsk Balsamico (el. anden god kryddereddike)

Grøntsagerne skylles. En gryde med vand tilsat salt og 1 spsk olie sættes over. Porrer skæres i stykker på 6 cm og blomkål og broccoli deles i buketter. Når vandet koger kommes grønsagerne i og koger ca. 5 min. til de er møre, men stadigt sprøde. Tag dem op med en hulske og dryp med lidt 8alsamico-eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her