Logo

Grønsager med safran og gurkemeje / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille blomkål
6 gulerødder
4 babysquash
4 forårsløg
1 stor rød chili
salt og peber
3 spsk smør
et nip safrantråde
1 tsk gurkemeje
½ tsk st. ingefær
½ tsk spidskommen
3 spsk citronsaft
1 lille dåse kokosmælk
2 spsk hakkede korianderblade

Rens grønsagerne og skyl dem.

Skær blomkålen i buketter. Skær gulerødderne igennem på langs.

Skær squashen i kvarte på langs, og skær så begge grønsager i 3 cm lange stykker. Skær forårsløgene i store stykker.

Udkern chilien og skær den i fine strimler.

Bring en smule vand i kog i wokken og tilsæt salt.

Kog blomkålsbuketterne 4 minutter under låg.

Tilsæt gulerødderne og lad dem koge med i 3 minutter.

Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe af.

Smelt smør i wokken.

Svits chili, safrantråde, gurkemeje, ingefær og spidskommen.

Tilsæt blomkål, gulerødder, squash og forårsløg og steg dem 4 minutter under omrøring.

Drys med salt og peber, rør citronsaft og kokosmælk i, lad det koge op og bland korianderbladene i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her