Logo

Grønsags-saute 2 / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g perleløg
4 bdt forårsløg (spring onions)
4 røde peberfrugter
300 g sherrytomater
3 spsk olivenolie
salt og peber

Pil perleløgene (det gøres lettest ved at skolde dem i kogende vand - så løsner skallen sig).
Skær forårsløgene i ca. 5 cm lange stykker. Skær peberfrugterne i tilsvarende stykker.
Hæld olien i en tykbundet gryde eller en wok og hæld perleløgene i.
Svits dem 2-3 minutter ved jævn varme.
Skru op og tilsæt forårsløg og peberfrugt.
Giv det yderligere et par minutter. Rør jævnligt i gryden / wokken.
Tilsæt sherrytomaterne. Når tomaternes skal begynder at gå itu, tages gryden af varmen, og grønsagerne smages til med salt og peber.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her