Logo

Grønsagspie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Piedej:
3 dl hvedemel
125 g margarine
3 spsk koldt vand

Fyld:
1 squash, ca. 300 g
2 porrer
2 spsk olie
2 tomater
2 dl reven ost

Æggemasse:
3 æg
2 ½ dl mælk
½ tsk salt
nymalet peber

Kom melet i en skål og smuldr fedtstoffet i det. Hæld koldt vand i og arbejd dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile lidt.
Skyl og rens grønsagerne, skær squashen i skiver og porrerne i strimler. Svits porrerstrimlerne i halvdelen af fedtstoffet så de bliver bløde, tag dem op og gør det samme med squashskiverne i den anden halvdel.
Rul piedejen ud og beklæd en ovenfast tærteform med den. Prik dejen i bunden med en gaffel.
Skær tomaterne i skiver og læg dem på piebunden sammen med squash og porre. Drys osten over.
Pisk ingredienserne til æggemassen sammen og hæld den over. Sæt pien i ovne nederste rille 200ºC i 45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her