Logo

Grønsagssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødløg
2 bdt forårsløg
1 gul og rød peberfrugt
1 lille squash
2 gulerødder
1 broccoli
3 fed hvidløg
1 ½ dl bouillon
Maizena til jævning

Løg og grønsager skæres i mindre stykker og sauteres i olie hvorefter bouillonen tilsættes og jævens og smages godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her