Logo

Grillet spidskål med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet spidskål med ost

 

Stegt spidskål smager helt fantastisk, og du kan sagtens bruge en almindelig stegepande.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10-15 min.

 

#

1 lille spidskål

2-3 spsk olie

1 stykke parmesanost

salt og peber

*

 

Skær kålen i både, så stokken holder bladene sammen.

Pensl kålen godt med olie.

Steg kålen på alle sider på en oliesmurt grill eller grillpande, og krydr med salt og peber.

Drys den varme kål med friskrevet parmesanost, og server som tilbehør til kød, fjerkræ, fisk eller andre grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spidskålssalat med friske ærterNyd sommerens friske ærter rå en i en dejlig salat en slags sommer-coleslaw. Perfekt...
• Æblesalat med fennikelServer denne friske og sprøde salat som forret eller tilbehør. Drys evt. med ristede...
• SpidskalsalatLav en frisk salat, og server som tilbehør til det krydrede og lidt fede kød
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os