Logo

Grov hvidkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 halvt, lille hvidkålshoved
3-4 store forårsløg
12-14 soltørrede tomater
4 gulerødder
2 røde peberfrugter
 
6 spsk æbleeddike
4 spsk god jomfru olivenolie
3 tsk Killes Krydderisalt "Marokko"
groft peber efter behag
 
Snit hvidkålen i pæne, korte strimler.
Skær gulerødderne i kvarter som derefter snittes i ca. 1 cm. tykke skiver.
Skær de soltørrede tomater i strimler og peberfrugterne i tern.
Snit forårsløgene i grove skiver.
Bland med olie/eddike samt krydderier.
Lad trække mindst 2 timer inden servering.
 
Smager godt til kogt skinke/hamburryg. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her