Logo

Grov kartoffelsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-800 g nye kartofler
250 g spæde spinatblade
6-10 grønne asparges
200 g grønne bønner
salt, peber
evt. frisk krydderurt efter eget valg
 
Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min.
Afkøl dem og skær dem så i ¼ eller ½.
Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde,
der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm.
Bønnerne koges i ½-1 min. og deles i 2 eller 3.
Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1 spsk olie når den er varm.
Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene
og steg ca. 1 min.
Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under
omblanding.
Smag til med salt og peber og evt. krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her