600-800 g  nye kartofler 
250 g  spæde spinatblade 
6-10 grønne asparges 
200 g  grønne bønner 
salt, peber 
evt. frisk krydderurt efter eget valg
 
Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min. 
Afkøl dem og skær dem så i ¼ eller ½. 
Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde, 
der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm. 
Bønnerne koges i ½-1 min. og deles i 2 eller 3. 
Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1 spsk olie når den er varm. 
Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene 
og steg ca. 1 min. 
Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under 
omblanding. 
Smag til med salt og peber og evt. krydderurter.