Logo

Grov sennepsdressing -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl 38% cremefraiche, kvark eller frisk­ost
(selv foretrækker jeg den fede cremefraiche...)
Grov sennep
Citronsaft
Salt, peber
 
Smag cremefraiche til med grov sen­nep, salt, peber og lidt citronsaft.
 
Anvendelse: Kold fisk
Alternativt kan cremefraiche blandes med hakket purløg og hvidløg til fx. lam eller med wasabi (japansk peberrod) til fx. sprængt kød.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her