Logo

Grovstegte grønsager / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg løg
1 kg gulerødder
0,5 kg pærer
Ahornsirup
Olie til stegning
Hvid balsamico

Grøntsagerne rengøres og skrælles.

Løgene skøres i både,

Gulerødderne skæres i stave ca. 5 cm lange og 0,5 cm tykke.

Kernehuset tages ud af pærene som skæres i grove tern.
Del grønsagerne i to portioner.

Kom først gulerødderne på panden eller i wokken, steg dem i ca. 5 min, tilsæt løg og steg løg og gulerødder til de er næsten færdige (der skal stadig være lidt ’bid’ i gulerødderne) tilsæt pærer og steg videre i 5 min.

Når pærerne er tilsat, smages til med ahornsirup.

Når grønsagerne er stegt helt færdige tilsættes hvid balsamico (lidt af gangen) indtil smagen er som i ønsker, eventuelt kan der også tilsættes salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her