Logo

Gulerodssalat med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g gulerødder
1 spsk citronsaft
½ tsk olivenolie
½ spsk sukker
1 lille fed knust hvidløg
1 knsp. kanel
1 knsp. cayennepeber

Skær gulerødderne i lange tynde strimler.
Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær.
Pisk citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne.
Stil salaten i køleskabet i mindst en time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her