Logo

Gulerodssauce med Sumac og Sechuan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

150 g gulerødder
1 tsk séchuan
1 tsk sumac
100 g smør
citronsaft

Af gulerødderne presses ca. 3 dl saft. Saften koges ind til 1 dl, og monteres med koldt smør og smages til med ristet knust séchuan og sumac samt lidt citronsaft.
Serveres til stegt fisk eller fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her