Logo

Hønse- eller kyllingefond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingeskrog
30 g smør
1-2 porrer eller porretoppe
1 løg
¼ knoldselleri eller 2 stilke blegselleri
5-6 persille stilke
1 laurbærblad
1 stilk timian eller estragon
4-5 peberkorn
salt

Skrogene hugges over et par gange, grønsagerne skæres i tern.
Det hele svitses ganske let i smørret uden at det tager farve.
Dækkes med koldt vand, tilsættes krydderier og simrer under låg i 1-2 timer.
Sies, koges let ned, og smages til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her