Logo

Hønsefond 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor høne med indmad
1 kg vinger
1 stort løg
1-2 porre
1 stor gulerod
1 helt hvidløg
persille
timian (hel tørret eller frisk)
1 laurbærblad
20 sorte peberkorn
15 tørrede koriander
salt

Høne og vinger sættes over i så meget koldt vand, at det dækker. Tilsæt en teskefuld salt og lad det koge op. Skum et par gange. Gør grønsagerne rene og skær dem ud i passende store stykker. Tilsæt dem sammen med krydderierne, og lad fonden stå og simre, til hønen er godt mør. Tag så den og indmaden op, salt den og stil den til side til senere brug.
Fonden får derefter lov til at simre videre i 3-4 timer, hvorefter den sies og koges yderligere ind. Lad den køle af og frys den evt. til terninger i en frysebakke.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her