Logo

Hamburgerryg salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
1 æggeblomme
2 tsk dijon sennep
friskkværnet peber
3 spsk friskhakket purløg
300 g røget hamburgerryg i små tern
¾ liter groft revet hovedsalat
Tilbehør:
Ristet rugbrød.

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, dijonsennep og peber heri.
Vend persille, purløg og hamburgerryg i flødeblandingen.
Stil hamburgerryg-salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Servering
Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkner sammen med hamburgerryg-salat og kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her