Logo

Hannes kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl småtskåret rester af stegt eller kogt kylling
1 dl kogt skinke ligeledes i mindre stykker
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
125 g frosne optøet ærter
1 ½ dl kogte løse ris
4 spsk olie
2 spsk vinaigre
salt
peber
en anelse sukker
1 lille finthakket løg
2 hårdkogte æg
klippet persille
evt. 12-15 sorte oliven

Peberfrugterne halveres, kernerne fjernes og de skæres i smalle strimler og blandes med kyllinge og skinkekød, de optøet ærter og kogte ris og anrettes portionsvis på salatblade eller på et større fad. Dressingen piskes sammen og fordels over salaten. Æggene deles i både, anrettes på salaten sammen med oliven i skiver og den hakkede persille.

Serveres med ristet brød eller flûte og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her