Logo

Hasselback kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hasselback kartoffel


Passer til 1 person:

#

125 g mellemstor bagekartoffel
smør
salt
paprika

rosmarin nåle 
*


Hasselback kartofler kan laves med eller uden skræl - vælg selv.


Vask/skyl kartoflen, læg den på langs, som hvis du ville skære den i tynde skiver, men kartoflen skæres kun ¾ igennem.

Læg fx 2 træpinde på siderne af kartoflen, så er det lettere.


Herefter smøres kartoflerne på toppen med smør og drysses med salt, paprika og lidt rosmarinnåle.


Bages i ovn i ca 1 time ved 220 °C og eller til de er gyldne og møre.


Hasselback kartoffel  


Hasselback kartoffel




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?