Logo

Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler


#

8 mellemstore kartofler
1 spsk olie
½ tsk paprika
*

 
Tænd ovnen og på 200 ºC.
Skræl og skyl kartoflerne, eller vask  kartoflerne og behold skrællen på.
Aftør dem godt.
Læg hver kartoffel på en spækkebræt og skær den ⅔ igennem i tynde skiver.
Læg dem i et velsmurt ovnfast fad.
Pensl kartoflerne med olie.
Drys salt og paprika over.
Sæt fadet midt i ovnen og bag kartoflerne 50–60 minutter ved 200 ºC.


Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler


TIPS: For ikke at skære helt igennem kartoflerne, er det lettest at lægge 2 trægrydeskeer eller andre træpinde på hver side af kartoflen når du skærer.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her