Logo

Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler


#

8 mellemstore kartofler
1 spsk olie
1/2 tsk paprika
*

 
Tænd ovnen og på 200 ºC.
Skræl og skyl kartoflerne, eller vask  kartoflerne og behold skrællen på.
Aftør dem godt.
Læg hver kartoffel på en spækkebræt og skær den 2/3 igennem i tynde skiver.
Læg dem i et velsmurt ovnfast fad.
Pensl kartoflerne med olie.
Drys salt og paprika over.
Sæt fadet midt i ovnen og bag kartoflerne 50–60 minutter ved 200 ºC.


Hasselbagte kartofler - Hasselback-kartofler


TIPS: For ikke at skære helt igennem kartoflerne, er det lettest at lægge 2 trægrydeskeer eller andre træpinde på hver side af kartoflen når du skærer.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk kartoffelgratin – opskrift fra alletiders bedste kogebogRetten hedder fransk kartoffelgratin, om den er fransk, ud over ’gratin’ er...
• Biksemad med bacon, spejlæg og tomatsauceEn god gang biksemad er ikke til at stå for. Sæt gerne to pander i spil, for det her er en...
• Nye kartofler med spidskål, pocheret æg og hollandaisesauceDet danske sommerguld, de nye kartofler, er kommet, og de fortjener en hovedrolle i...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os