Logo

Hvidløgs-kryddereddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 fed hvidløg
6-8 kviste frisk timian
2 røde chilipeber
1 ½ tsk salt
1 l. eddike
 
Eddiken koges med timian og chili i ringe.
Hvidløgene blancheres i kogende vand, og står i 2 min.
Vandet hældes fra og de fyldes på flaske.
Chili og timian tages op af eddiken, og kommes i flasken sammen med saltet.
Eddiken koges op og hældes over.
Flasken lukkes tæt, og henstår i 2-3 dage.
Eddiken hældes fra og gives et opkog, hvorefter den atter hældes over.
Flasken lukkes og opbevares mørkt og køligt.
Eddiken er god som tilsætning i forskellige stegesaucer, og hvidløgene
kan anvendes knust i mange sammensætninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her