Logo

Italiensk brød med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød:
25 g gær
3 dl lunkent vand
1/2 tsk salt
1 spsk olivenolie
100 g Durum hvedemel
ca. 350 g hvedemel
 
Pesto:
2 kopper frisk persille uden stilke
2 spsk tørret basilikumblade
1 tsk salt
1/2 tsk friskkværnet peber
2 tsk finthakket hvidløg
2 spsk finthakkede pinje- eller valnøddekerner
1-2 dl olivenolie
1 dl revet parmesanost
 
Brød: Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig.
Hæver ca. 1 time.
Rul dejen ud så den passer til en bradepande.
Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225ºC i ca. 15 minutter.
Kan nydes til f. eks. suppe eller i små stykker som snacks.
Pesto: Kom alle de tørre ingredienser og 1/3 af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt.
Stop undervejs og skub ned fra kanterne.
Tilsæt resten af olivenolien undervejs.
Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MadagascarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado og citrussalatServer denne friske og delikate salat som tilbehør til fx kogt eller stegt torskerogn...
• Mørkt rugbrød - New ZealandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelæbler med hjemmelavet karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os