Logo

Italiensk Olivenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl lunkent vand
35 g gær
4 spsk olie
1-2 spsk hakket rå løg
12 grønne hakkede oliven
1 rød eller grøn peberfrut i små tern
2 tsk salt
200 g hvedemel
175 g sigtemel

Gæren opløses i vandet.
Olie, løg, oliven og peberfrugt tilsættes.
Til sidst tilsættes hvedemel.
Formes til en tyk pølse, der lægges på en plade.
Hæver 30 min.
Pensles.
Bager på nederste rille ved 200ºC i ca. 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Artiskokker med karsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mayonnaise -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålssalat med æbleServer en frisk salat med masser af gods i den er lynhurtig lavet. Du kan også tilsætte...
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!