6 jomfruhummer 
1/8 selleri 
½ porre 
1 lille  løg 
½ knoldingefær 
1 tsk  koriander 
3 laurbærblade  
1 tsk  paprika 
1 tsk  tomatpurée 
 salt
 hvid peber 
3 spsk  hvidvinseddike 
3 dl  hvidvin 
1 l. kalve- eller hønsebouillon (terning + vand) 
2 dl  fløde 
Jomfruhummer ordnes: Halen brækkes af, skallen pilles af kødet, som gemmes. 
I alt 4 klør brækkes af og gemmes til pynt. 
Resten af skallerne, hoveder og klør gemmes til fond. 
Hummerskaller sauteres i olie med urter, krydderier og tomatpurèe. 
Dette koges ned med hvidvinseddike og hvidvin, tilsæt fond og det hele  koge i et par timer. 
Sigt fonden og tilsæt fløden og lad det hele  koge lidt jævn.