Logo

Julesalat med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g røde linser
¼ l. grønsagsbouillon
Dressing:
1 fed hvidløg
3 spsk hvidvinseddike
1 æggeblomme
salt, friskkværnet peber
5 spsk olie
1 julesalat
3-4 forårsløg
 
Kog linserne i bouillonen 4-5 minutter.
Pil hvidløget og pres det ned i en skål.
Bland det med vineddike, æggeblomme, salt og peber.
Rør olien i lidt ad gangen.
Lad linserne dryppe af i en sigte, bland dem med marinaden og lad dem trække ½ time.

Skær rodenden af julesalaten og del den i blade.
Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.
Bland julesalat og forårsløg med linser.
 
Tips: Røde linser skal ikke udblødes og de koger møre på 4-5 minutter.
Linserne smager godt i salat suppe og som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her