Logo

Kål med stegte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pigeon æbler i både
1 spsk smør
Blade af 1 kvist timian
10 savoykålsblade i strimler
½ bundt hakket persille

Sauter æblerne i smør på en teflonpande med timianblade 3 min. eller til æblerne er knapt møre.

Blancher kålbladene i rigeligt letsaltet vand i 2 min. lige før de skal serveres.
Lad dem dryppe lidt af i en sigte før de blandes med æbler og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her