Logo

Kålrabigryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kålrabi
Vand
soyamel
Paprika
2 tsk bouillonpulver
Smør
4 løg
1 tsk basilikum
Hakket persille

Skær kålrabien i ca. 1 cm tykke skiver og kog dem halvmøre i vandet. Dyp dem i soyamel smagt til med paprika og bouillonpulver. Steg dem let i smør. Skær løgene i tynde skiver og brun dem let i smør. Hæld kålrabiskiverne og løgene i en tykbundet gryde og strø basilikum imellem. Hæld kålrabivandet over, så det lige dækker. Lad det småkoge til kålrabien er mør og strø persille over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her