Logo

Kærnemælkssauce med røget bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter kærnemælk 
500 g røget bacon
2 løg
salt og peber
hvedemel


Løgene skives og brunes i en gryde, og tages op.
Derefter steges bacon og tages op.
Så laves en opbagt sauce af det afsmeltede fedt af baconen og kærnemælken.
Derefter kommes løg og baconen i saucen.
Den bliver bedst hvis den står et par timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her