Logo

Kartofelsouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bagte bagekartofler (400 g) 
1 ½ dl cremefraiche 38% 
2 ll æg 
1 dl hønsebouillon 
 
Til kartoffelsouffléen blendes indmaden fra de bagte kartofler med cremefraiche, æg og bouillon og smages til med salt og peber.
Mosen fordeles i 4 godt smurte portionsforme og bages i ca. 20
minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her