Logo

Kartoffel-, fennikel- og olivensalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk olivenolie
1 fennikelknold skåret i tynde strimler
1 ¼ dl små sorte oliven i olie
salatblade
500 g kartofler skåret i 1 cm. stykker
2 store fed hvidløg
1 spsk hvidvinseddike
 
Opvarm olivenolien på en pande over middel varme, og svits kartoflerne i
den i 10 minutter, under jævnlig omrøring.
Tilsæt fennikel og hvidløg, svits det i 5-10 minutter under hyppig omrøring,
indtil grønsagerne er møre.
Tilsæt oliven og eddike.
Fordel salatbladene på et fad og hæld salaten over dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her