Logo

Kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelmos

 

Kartoffelmos er en kendt og populær ret i de fleste danske hjem. Kartoffelmos bruges i det meste som tilbehør til mange sammenkogte retter, fx gullasch og bankekød.

Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

600 g melede kartofler / bagekartofler

1½-2 dl mælk

15 g smør

*

Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker.

Kog dem møre i vand, der akkurat dækker (ca. 20 min. ).

Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en kartoffelmoser eller purépresse.

Varm mosen igennem med mælk, tilsæt smør og smag til med salt og peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her