Logo

Kartoffelsalat med forårsløg og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kogte kartofler
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
20 sorte oliven uden sten
1 lille squash

Dressing:
31/2 dl ymer eller a38
2 dl cremefraiche
1 tsk karry
1 tsk salt
2 tsk citronsaft
1 bundt persille hakket
1 bundt purløg klippet

Tilbehør: Grov flûtes

Kartoflerne koges, pilles og afkøles.
Forårsløg, radiser og oliven skæres i tynde skiver.
Squash og kartofler skæres i tern og blandes med de øvrige grønsager. Ingredienserne til dressingen piskes sammen og vendes i salaten.

Tips: Salaten serveres som en frokostsalat eller som tilbehør til fx.
frikadeller eller kogt hamburgerryg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her