Logo

Kartoffelsalat med solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kartofler
1 tsk dijonsennep
1 lille spsk honning
2 spsk olie uden smag
½ spsk eddike
salt og peber
½ fint hakket rødløg
½ dl let ristede solsikkekerner
 
Vask kartoflerne og kog dem til de er møre.
Kartoflerne pilles og skæres i ca. 1 cm tykke skiver.
Drys hakkede rødløg over.
Bland honning, sennep, olie, eddike og smag til med salt og peber.
Dressingen hældes over kartoflerne og der røres forsigtigt rundt.
Drys de ristede solsikkekerner over
 
Tips: Har godt af at trække et par timer på køl, inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her