Logo

Kikærtesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g kikærter
1 l. vand
2 tsk salt

Marinade:
3 spsk citronsaft
2 spsk olie
½ tsk koriander
1 spsk sød chilisauce
1 rødløg
1 rød peber
2 tomater
1 hårdkogt æg
2 dl yoghurt natural
1 fed presset hvidløg ( kan udelades)
salt
peber

Kikærterne lægges i blød i koldt vand i ca. 8 timer. Vandet hældes fra og ærterne koges møre i ca. ½ time tilsat salt. Marinaden piskes sammen og hældes over. Rødløg skæres i tynde skiver , den røde peber i tern og blandes med ærterne. Salaten pyntes med æg og tomater skåret i både. Yoghurten røres med hvidløg, salt og peber og serveres a part.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?