Logo

Kinakålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kinakål
1 bundt radiser
2 dl grønne ærter
50-100 g bacon i tern
200 g kogte kartofler

Dressing af:
½ tsk sennep
1 spsk olie
saft af ½ citron
hakket citronmelisse eller timian

Rens kinakålen og skær den i grove skiver, der igen finhakkes.
Rens radiserne og skær dem i tynde skiver.
Steg baconen på en varm pande og skær den herefter i småstykker.
Skær kartoflerne i småstykker.
Bland alle dele.
Rør dressingen sammen og hæld den over de øvrige dele og lad den trække et par minutter før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her