Logo

Kogning af løse parboiled ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl ris
6 dl vand
2 tsk salt

Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes.
Når vandet koger igen skrues ned for varmen, og låget lægges på.
Efter 12 min. slukkes for risene som står endnu 10 min under tætsluttende låg.

Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (14 stemmer)
Siden er blevet set 14.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her